Cursus tas maken

 

Cursus leren tassen maken (handgestikt!)

 

Wil je zelf, zonder al te grote investeringen, aan de slag met het maken van leren tassen en accessoires? Dan is deze cursus uitermate geschikt voor jou.

In samenwerking met Strieder Lederwaren in Bergschenhoek geef ik een cursus tassen maken.

Deze cursus bestaat uit 9 wekelijkse lessen van 2,5 uur op de zaterdag van 10:00-12:30 uur.
In deze cursus komen de diverse stappen van het met de hand maken van een leren tas aan bod. Patroon tekenen, snijden en knippen, voorbewerken, werken met twee naalden, schalmen, sluitingen, enz. Doel is om aan het einde van de cursus enerzijds zelf een tas gemaakt te hebben, anderzijds om in staat te zijn zelfstandig aan de gang te kunnen.

De cursus is geschikt voor iedereen die wil beginnen met het maken van leren tassen en/of accessoires (voorkennis niet nodig).

De cursus wordt gegeven in groepjes van minimaal 4 en maximaal 6 personen. Aanvang nader te bepalen. Door de groepjes klein te houden is het mogelijk om iedereen op niveau en intensief te begeleiden.

Het cursusgeld bedraagt 395,00 euro, inclusief een basisset gereedschap, exclusief materiaal. Door de samenwerking met Strieder Lederwaren is er ter plekke volop keuze aan materiaal beschikbaar.

De cursus wordt gegeven bij Strieder Lederwaren, Weg en Bos 13G, 2661 DG, Bergschenhoek

Inschrijven of informatie kan via CONTACT Zodra er voldoende aanmeldingen binnen zijn krijg je een bevestiging met een factuur. Deze dient twee weken vóór aanvang van de cursus voldaan te zijn.

Er zijn geen producten in deze categorie.

De waardering van www.pinchetti.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 11 reviews.